Головна Новини Дозвілля лайфхаки Завдання вижити: як протриматися тиждень до зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдання вижити: як протриматися тиждень до зарплати

Декілька хитрощів, які допоможуть тобі дожити до зарплати

24 червня 2020, 16:16 comments1562
Поділіться публікацією:

Багато з нас потрапляли в ситуацію, коли через кризу в країні або проблеми всередині компанії відбувалася затримка зарплати. Інколи це ставить людину на межу виживання і їй доводиться придумувати способи економити свої мізерні запаси. Сьогодні ми розповімо тобі, що слід робити, якщо перед тобою виникла необхідність почекати зарплатні ще тиждень.

Завдання вижити: як протриматися тиждень до зарплати

Визнач бюджет

Навіть якщо гроші майже закінчилися, їх може виявитися більше, ніж здається на перший погляд. Оглянь місця, на які зазвичай викладаєш вміст кишень, пошукай на дні сумки або рюкзака. Словом, поміркуй, куди ти ненароком міг подіти гроші. Адже тепер 300 гривень можуть виявитися серйозною сумою, яка забезпечить їжею і проїздом на цілий тиждень.

Перевір їстівні запаси

Рідко трапляються ситуації, коли слова "порожній холодильник" відображають реальний стан речей. Зазвичай знайдуться кілька яєць, маленький шматочок ковбаси, пів-лимона, банка тушонки і горошку або чого-небудь смачненького. Якщо вміло розпорядитися цими ресурсами, то цілком можна нормально протриматися тиждень при мінімальних додаткових витратах.

Перемкнися на продукти подешевше

Якщо ти звик купувати м'ясо тільки у досвідчених фермерів, а пити молоко корови, яка пасеться на альпійських луках, то доведеться відмовитися від цієї звички на якийсь час. За межами люкс-сегменту існує безліч продуктів хорошої якості. Навіть тим, хто зазвичай не шикує, є сенс придивитися до ще більш доступних продуктів. І не забувай звертати увагу на акції і знижки.

Ці маленькі хитрощі допоможуть тобі дожити до зарплати. Найстрашніше — ти втратиш пару кілограм, що теж не завжди погано. Також видання "Коментарі" розповість, як економити на продуктах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини