Головна Новини Дозвілля лайфхаки Відмиваємо шкіру від зеленки: кілька корисних лайфхаків
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмиваємо шкіру від зеленки: кілька корисних лайфхаків

Ці поради допоможуть видалити зеленку зі шкіри в найкоротші терміни

23 липня 2020, 16:02 comments1324
Поділіться публікацією:

Всі ми використовували зеленку: у дитинстві, коли розбивали коліна під час падіння з велосипеда, в дорослому житті — коли примудрялися подряпати руку під час ремонту у квартирі.

Відмиваємо шкіру від зеленки: кілька корисних лайфхаків

В принципі, немає жодної необхідності видаляти зеленку. З часом вона сама зникне, оскільки людська шкіра регулярно оновлюється. Плями просто пропадуть. Але якщо в силу якихось обставин ви хочете видалити зеленку зі шкіри негайно, то видання mport підкаже, що треба робити.

1. Використовуйте спирт або будь-який міцний алкоголь. Змочіть ватяний тампон або ганчірку і з зусиллям потріть пляму. Але будьте обережні: цей, без сумніву, ефективний і універсальний метод не підійде власникам сухої та чутливої шкіри.

2. Перекис водню або хлоргексидінабіглюконат. Ці рідини легко придбати й, що вкрай важливо, вони діють м'якше, аніж спирт.

3. Цілком підійде засіб для зняття макіяжу. Особливо, якщо зеленка потрапила на тонку шкіру повік або губ. Плями не зникнуть одразу, але, якщо їх протирати  4-5 разів на день, то зійдуть значно швидше.

Ще раз повторимося — зеленка зникне з вашого тіла сама собою, тому слідувати цим порадам краще тільки в неординарних ситуаціях. Також видання "Коментарі" розповість, як вивести плями від поту з одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини