Головна Новини Дозвілля лайфхаки Три найкращих способи красиво упакувати подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найкращих способи красиво упакувати подарунок

Одна з головних проблем при підготовці подарунка - його упаковка

10 жовтня 2020, 23:35 comments2177
Поділіться публікацією:

Коли потрібно піднести подарунок, то одна з головних проблем — красиво його упакувати. Зрозуміло, можна прийти до відповідної контори, професіонали все зроблять, як треба. Але якщо ти, з якихось причин, не маєш такої можливості, ми підкажемо тобі, як найкраще упакувати подарунок. Допоможе нам у цьому портал mport.

Три найкращих способи красиво упакувати подарунок

Як упакувати подарунок

Папір

Презент, загорнутий в яскравий папір з тематичним малюнком або без нього, з стрічками або прикрасами, виглядає красиво. Звичайно, можна і просто обернути подарунок по його формі і закріпити папір. Також не перестарайся з прикрасами: якщо папір сама по собі святковий, в зайвих бантиках-квіточках немає необхідності.

Коробка

Останнім часом стало модним оформляти презенти в коробки, зроблені з щільного красивого картону. По відношенню до них діє таке ж правило: ніяких надмірностей і перебору, а якщо дароване — річ важка і об'ємна, то коробка підійде найбільше, оскільки витримає вагу і збереже форму.

Конверт

Коли подарунок передбачається невеликих розмірів, або це взагалі кілька великих купюр, можна купити спеціальний конверт для грошей. Так само варто вчинити і тоді, коли плануєш піднести подарунковий сертифікат або щось негабаритних розмірів на зразок блокнота або рамки з пам'ятною світлиною.

Твоя увага до деталей упаковки безумовно порадує того, кому подарунок призначений. Також видання "Коментарі" розповість, як швидко відіпрати чорницю з одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини