Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять цінних лайфхаків для тих, хто нічого не встигає
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять цінних лайфхаків для тих, хто нічого не встигає

Брак часу - біч сучасного суспільства

12 жовтня 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на брак часу, але при сучасному ритмі життя, це і не дивно. Як же розпланувати свій час, щоб його вистачало на виконання всіх робочих моментів і на повноцінний відпочинок? Видання Wday поділилося цінними порадами.

П'ять цінних лайфхаків для тих, хто нічого не встигає

shutterstock

Не лінуйтеся вранці

Складно вставати вранці з теплого ліжка, але, якщо ви вічно спізнюєтеся, пора привчити себе до раннього пробудження. Намагайтеся не засиджуватися до півночі, а лягайте спати раніше. Крім цього, починайте свій ранок з зарядки, вона допоможе підбадьоритися і налаштуватися на позитивну хвилю.

Освойте планування

Якщо хочете все встигати, тоді освойте планування. Сядьте ввечері та накидайте розклад на наступний день. Так ви будете чітко розуміти, що, коли і о котрій вам потрібно зробити. Також корисно засікти, скільки часу ви витрачаєте на виконання регулярних завдань і продумати, як його можна скоротити.

Концентруйтеся на одному завданні

Не намагайтеся виконувати кілька справ одночасно, краще сконцентруйтеся спочатку на одному і виконайте його якісно, а після переходите до другого, третього і т.д.

Починайте зі складних завдань

Починайте свій день з найскладніших справ і завдань, щоб день видався дійсно продуктивним, тому що ввечері ви можете відволікатися на різні дрібниці, будете думати про кінець робочого дня, про відпочинок і не зможете зробити все швидко і якісно.

Відпочивайте

Не забувайте робити 10-хвилинні перерви кожну годину, щоб відволіктися і привести до ладу свої думки. Якщо ви працюєте за комп'ютером, тоді періодично виходьте на вулицю, щоб подихати свіжим повітрям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові лайфхаки спростять ваше життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини