Головна Новини Дозвілля лайфхаки Не викидайте: три способи використання черствого хліба
commentss НОВИНИ Всі новини

Не викидайте: три способи використання черствого хліба

З черствого хліба можна приготувати різні закуски

27 червня 2020, 16:25 comments1451
Поділіться публікацією:

У хліба є один недолік — малий термін придатності. Але, якщо у вас залишилося багато запасів цього продукту, не поспішайте їх викидати. Насправді, такий хліб можна використати з користю, адже він може стати головним інгредієнтом багатьох закусок.

Не викидайте: три способи використання черствого хліба

Панірувальні сухарі

Зі шматочків старого батона зробіть панірувальні сухарі, які потім можна буде застосувати для смаження м'яса. Для цього, дрібно розкришіть шматочки хліба, а потім відправте їх в духовку на 10 хвилин. Після цього, подрібніть в блендері і зберігайте в спеціальному контейнері.

Тости та гарячі бутерброди

Приготуйте з зачерствілого хліба смачні гарячі бутерброди. Використовуйте все, що є в холодильнику: ковбасу, сир, овочі, зелень. Відправте їх у духовку або мікрохвильову пічь і насолоджуйтеся апетитною закускою. Також старі шматочки хліба можна використовувати для тостів. Досить просто підігріти їх на сковорідці без масла або ж скористатися тостером.

Сухарики

Самий простий варіант використання черствого хліба – зробити сухарики. Якщо у вас залишився білий хліб, наріжте його смужками і посушіть в духовці до золотистого кольори. Якщо у вас залишилися шматочки житнього або темного білого хліба, то нарізавши його, посипте дрібною сіллю і поставте в духовку. Такі солоні сухарики можна їсти замість снеків, подавати до супів і борщів або додавати в салати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно зберігати хліб, щоб він довше залишався свіжим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини