Головна Новини Дозвілля лайфхаки Навіщо платити більше: як заощадити на ремонті
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо платити більше: як заощадити на ремонті

Ці кілька порад допоможуть тобі вберегти твій гаманець від зайвих витрат

17 липня 2020, 15:31 comments1280
Поділіться публікацією:

Ремонт — це завжди великі витрати. Це стосується і нервів, і часу, і грошей. Якщо з першими двома пунктами ми вам особливо допомогти не можемо, то в плані економії фінансів цілком здатні дати кілька непоганих рад. В цьому нам допоможе видання mport.

Навіщо платити більше: як заощадити на ремонті

Дізнайтеся про програми знижок для клієнтів

Якщо ви плануєте масштабний ремонт, то багато таких програм будуть вам корисні. Необхідно тільки розібратися і порахувати.

Використовуйте фосфатоване (чорне) кріплення

Якщо ви збираєтеся закривати головки кріплень, використовуйте фосфатоване, а не оцинковане або кадмійоване (блискуче) кріплення. Це допоможе заощадити багато грошей.

Користуйтеся уцінкою

Для підсобних робіт купуйте товари у відділах, де лежать обрізки та уцінений товар. Це особливо стосується дерев'яних брусків.

Дізнавайтеся заздалегідь про безкоштовні послуги

Деякі великі гіпермаркети надають різні безкоштовні послуги, про які варто дізнатися заздалегідь. Наприклад, доставка та дизайн інтер'єру (при купівлі від порогової суми), розпил деревини, колорування фарб, майстер-класи з будівництва, ремонту, допомога при пересадці рослин і так далі. Також в безкоштовні послуги можуть входити консультації з приводу розрахунків будівельних матеріалів.

Ці поради допоможуть тобі, коли замислиш ремонт. Цілком можливо, що вони таки допоможуть заощадити не тільки гроші, але і нерви, які не будуть сильно напружуватися перед лицем величезних витрат. Також видання "Коментарі" розповість про напої, які повинні бути у мінібарі кожного чоловіка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини