Головна Новини Дозвілля лайфхаки Кращі відмазки, які допоможуть відкосити від корпоративу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі відмазки, які допоможуть відкосити від корпоративу

Як діяти, якщо офісні корпоративи - це взагалі не твоє

26 листопада 2020, 18:10 comments1544
Поділіться публікацією:

Всі ми знаємо, що таке корпоративи. Хтось завжди чекає їх з нетерпінням, а у когось життя досить цікаве, щоб відволікатися на п'янки з колегами, яких і так бачиш кожен день. Сьогодні ми займемо сторону другої категорії і розповімо, як можна відкосити від корпоративів.

Кращі відмазки, які допоможуть відкосити від корпоративу

Як відкосити від корпоратива

Розбійник

Перед святом випусти назовні всі свої найбільш нестерпні риси характеру. Допоможуть пляшки з-під спиртного, які ти закинеш собі під стіл, і всякі вульгарні фотки біля твого компа. Керівництво, особливо жінки, не особливо захочуть перебувати в компанії такого колеги.

Робоче місце

Завали своє робоче місце паперовим непотребом. Колеги не тільки не захочуть тебе запрошувати, але, можливо, навіть не доберуться до тебе.

Соціопат

Стань затворником. Не спілкуйся з колегами і демонструй небажання йти на контакт. Інші співробітники вирішать: навіщо тягнути на п'янку людину, яка буде весь вечір сидіти за столом з кислою фізіономією.

Псих

Найнадійніший спосіб — вдавай неадекватного. Ну а як це краще зробити — можеш фантазувати нескінченно.

Хоча завжди залишається ще один варіант — ввічливо пояснити ситуацію і побажати колегам гарних веселощів. Так ти заслужиш репутацію доброї людини, яка не бажає затівати конфлікт через дрібниці. Також видання "Коментарі" розповість, про 11 ознак того, що робота робить вас нещасним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини