Головна Новини Дозвілля лайфхаки Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека
commentss НОВИНИ Всі новини

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека

Ніч Всіх Святих святкують 31 жовтня

12 жовтня 2020, 23:14
Поділіться публікацією:

Ось уже кілька років як в ужиток українців увійшов кумедне американське свято — Ніч Усіх Святих, або, іншими словами Хеллоуїн. Головний його символ — це світильники Джека з гарбуза. Вважається, що цей аксесуар відлякує нечисту силу, яка прокидається в цю ніч. Про те, як створити свій ексклюзивний світильник з гарбуза — пишуть Факти.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека

Фото з вільних джерел

Отже, для початку вам знадобиться фломастер і ніж для того, щоб зобразити, а потім вирізати пику страшніше. Усередині розміщується запалена свічка. А далі композиція створюється вже на ваш розсуд. Наприклад, на "голову Джека" можна накинути павутину у вигляді марлі або ниток, а можна насунути старий капелюх.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека - фото 2

Для тих, хто любить витонченість — можна прикрасити гарбуз намистинами, стразами, мозаїкою викласти орнамент або візерунок, а можна вкласти в пащу букет квітів. Тільки стежте, щоб свічка і стебла не стикалися. Інакше, в кращому випадку, ви отримаєте запечений гарбуз, а в гіршому — пожежа.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека - фото 3

Також, можна пограти різними фарбами, помінявши традиційний, помаранчевий колір гарбуза на, наприклад, блакитний. Для цього використовуйте фарбу-аерозоль з балончика. Щоб створити ще більш моторошне враження — залиште на гарбузі відбиток "закривавленої руки", взявши для цього червону або бордову фарбу.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека - фото 4

А можна відступити від стандартної схеми, вигадавши щось таке. Наприклад, з двох плодів різних за розміром можна зробити світильник тварини. Для цього на меншій гарбузі вирізається мордочка, а друга, та, яка більше розміром виконує роль тіла.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека - фото 5

Можна використовувати гарбуз як аксесуар для прикраси святкового столу. Покрийте для цього плід глітером, а потім прикрасьте ажурними візерунками, на плодоніжки посадите фігурку чорного кота, павука або кажана — все те, з чим у вас асоціюється свято. Можна обв'язати гарбуз шовковою стрічкою чорного кольору.

Хеллоуїн 2020: п'ять ідей для світильника - Голови Джека - фото 6

Раніше "Коментарі" писали про п'ять цінних лайфхаків для тих, хто нічого не встигає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини