Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чотири поради, які допоможуть назавжди зав'язати із спізненнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири поради, які допоможуть назавжди зав'язати із спізненнями

Постійні спізнювання можуть нашкодити твоїй репутації на роботі

10 вересня 2020, 17:26
Поділіться публікацією:

Якими б суворими не були санкції і покарання, багато хто з нас ніяк не може привчити себе вчасно приходити на роботу. Це викликає невдоволення керівництва і нарікання колег. Тому потрібно навчитися приходити вчасно. Для цього буде потрібно щось більше, ніж просто привчити себе до раннього підйому. За допомогою видання mport ми дамо тобі кілька рекомендацій, які допоможуть тобі стати найбільш пунктуальним співробітником.

Чотири поради, які допоможуть назавжди зав'язати із спізненнями

Одяг

Якщо ти схильний розкидати речі по квартирі, а потім довго і безуспішно їх шукати, то тобі краще засвоїти звичку готувати робочий одяг з вечора.

Сніданок

Багато хто спізнюється на роботу через сніданок. Хтось стежить за харчуванням, хтось худне, хтось, навпаки, набирає масу і так далі. Важлива порада тим, хто витрачає багато часу на сніданок: готуй їжу ввечері, щоб вранці її потрібно було просто розігріти.

Комп'ютер

Він — головна причина недосипання, затримок удома, і, як наслідок, спізнень на роботу. Вирішуй за допомогою комп'ютера тільки важливі справи. Проблему також можна подолати наступним чином: читати пошту / новини, гортати стрічку FB і так далі вже на дисплеї смартфона на шляху до офісу.

П'янки

Кожен житель планети Земля знає, що не можна напиватися перед важливими подіями. Алкоголь скорочує фазу глибокого сну, стає причиною дегідратації і набряків на обличчі. Загалом, вранці після такого найімовірніше будеш виглядати паршиво. Краще пожуй сирку, запий молочком. І не забудь віджатися від підлоги, покачати прес або помахати гантельками.

Пунктуальність підвищить твій авторитет серед колег і ділових партнерів. Також видання "Коментарі" розповість, як непомітно перехилити чарочку на роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини