Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як звільнитися з веселощами і тріском: кілька цікавих ідей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як звільнитися з веселощами і тріском: кілька цікавих ідей

Цікаві розіграші, які допоможуть скрасити гіркоту звільнення

19 листопада 2020, 17:24
Поділіться публікацією:

Якщо вже тобі довелося зіткнутися зі звільненням, то є два варіанти розвитку подій — просто мовчки піти, спрямовуючи в сторону колег повні презирства погляди, або ж просто повеселитися. Сьогодні ми розповімо тобі про декілька цікавих розіграшів, після яких тебе запам'ятають надовго. Якщо, звичайно, здогадаються, що це саме твої жарти.

Як звільнитися з веселощами і тріском: кілька цікавих ідей

Розіграші на випадок звільнення

Офісний стілець

Насип в корпоративний чайник солідну порцію фенолфталеїну (також відомий, як пурген). Здійснювати цей страшний терористичний акт необхідно з самого ранку, періодично підливаючи свіжої водички, приправленої потужним проносним. Вся сіль у тому, що тебе навряд чи вирахують — не до того буде.

Чарівний букет

Зазирни в усі туалети, щедро розбризкуючи "Потрійний одеколон". Для особливо витончених колег згодиться і символ радянської епохи — "Шипр". Вийде прекрасна комбінація в зв'язці з попередньою порадою.

Гори все вогнем

Прямуючи до виходу, не забудь зазирнути в усі відділи, не забувши закинути в прочинені двері маленькі петарди. Великі не варто — раптом хтось перелякається більше, ніж потрібно, а туалети вже будуть зайняті тими, хто встиг сьорбнути чаю з пургеном.

Кіндер-сюрприз

Не забудь розіпхати по важкодоступних місцях розбиті яйця в целофанових пакетиках. Такими місцями можуть стати навісні стелі, недоступні ящики тумбочок і так далі. Через пару тижнів твої колеги отримають незабутні відчуття. Особливо якщо в приміщенні спекотно.

Ці розіграші піднімуть тобі настрій. Хоча ніколи не буде зайвим піти мирно і залишити по собі добру пам'ять. Також видання "Коментарі" розповість, як швидко заробити гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини