Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як вибрати рюкзак: кілька порад для чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вибрати рюкзак: кілька порад для чоловіка

Хороший рюкзак буде корисним аксесуаром для кожного чоловіка

21 липня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні рюкзак є одним з найважливіших аксесуарів для сучасного чоловіка. Ноутбук, книга, змінний одяг... Список речей, які можуть знадобитися чоловікові, величезний. Саме тому вкрай важливо правильно вибрати гарний і якісний рюкзак. Сьогодні ми розповімо тобі, як це краще робити, допоможе нам портал mport.

Як вибрати рюкзак: кілька порад для чоловіка

Визначся з розміром рюкзака, орієнтуючись на свої цілі і те, що зазвичай кладеш в нього. Буде краще, якщо після стандартного завантаження в ньому залишиться невеликий запас місця на всякий випадок. Велика кількість зручних кишень буде до речі.

Зручність речі залежить в першу чергу від лямок. Якщо доводиться проводити цілі дні на ногах, а за плечима при цьому буде мільйон важливих дрібниць, тобі точно захочеться, щоб лямки були комфортними. Вібирай рюкразак з не занадто вузькими і досить м'якими лямками, які можна відрегулювати по довжині.

Трендові моделі в 2020 році — це рюкзаки класичної закругленої зверху форми. Кольори обирай універсальні — чорний, темно-синій, темно-сірий або хакі, і без зайвих деталей. Матеріали також не варто брати ексклюзивні — цілком підійдуть шкіра або замінник, нейлон, щільна бавовна (в ідеалі з водовідштовхувальним просоченням).

Будемо сподівається, ти таки зможеш знайти собі надійного супутника, який буде зберігати твої речі в будь-якій ситуації. Також видання "Коментарі" розповість, як бути харизматичним чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини