Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як швидко позбутися болю: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко позбутися болю: кілька корисних порад

Ці маленькі хитрощі допоможуть позбутися болю, не вдаючись до пігулок

17 червня 2020, 13:44 comments1400
Поділіться публікацією:

Життя — це біль. Іноді це може бути  біль душевний, але найчастіше йдеться про його фізичні прояви в різних частинах тіла — зубах, попереку, кінцівках, голові і так далі. Біль часто може прийти несподівано і буквально паралізувати будь-яку твою діяльність. Саме тому ми вирішили розповісти тобі, як у максимально короткі терміни позбутися деяких видів болю.

Як швидко позбутися болю: кілька корисних порад

Якщо болить зуб

Якщо ти хочеш полегшити зубний біль, не обов'язково навіть відкривати рот. Потрібно розтерти кубик льоду на тильній стороні долоні, затиснувши його між великим і вказівним пальцями. Біль в зубах значно зменшиться, оскільки стимуляція нервів на цій ділянці руки блокує больові сигнали мозку.

Якщо ти обпік палець

Лід тут не підійде, він може викликати появу пухирів. Притисни до пальця, який ти обпік, чисту подушечку пальця іншої руки. Під час прикладання пальця обпалена шкіра повернеться до нормальної температури і, можливо, тобі пощастить залишитись  без пухирів.

Якщо у тебе заніміла рука

Рука почне функціонувати менш, ніж за хвилину, якщо покрутити головою в різні боки. Неприємні відчуття в руці часто відбуваються через защемлення м'язів шиї.

Якщо мучить головний біль

Щоб позбутися болю в голові, необхідно розслабитися, випити води і зробити кілька глибоких вдихів. Звісно, може допомогти точковий масаж. Втім, в цьому немає ніякого сенсу, якщо ти не вмієш правильно його робити, а потрібного фахівця поруч немає.

Сподіваємося, наші поради допоможуть тобі швидко привести себе в норму. Бажаємо тобі якомога рідше їх використовувати. Також видання "Коментарі" розповість, як чоловікам перемогти безсоння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини