Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як швидко накопичити гроші: лайфхак «короля математики»
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко накопичити гроші: лайфхак «короля математики»

За порівняно короткий термін можна накопичити 5050 доларів

11 листопада 2020, 17:45 comments5725
Поділіться публікацією:

Як швидко накопичити гроші: лайфхак «короля математики»

Мешканка Австралії показала в соціальній мережі TikTok, як можна легко накопичити гроші. І допомогли їй в цьому не бізнес-тренінги, а формула Карла Гаусс, якого прозвали "королем математики".

Беккі Турос завела акаунт в соцмережі, щоб ділитися з підписниками корисною інформацією і розповіла, як за місяць їй вдається накопичити 5050 доларів. Жінка зізналася, що і раніше намагалася відкладати кошти, але вони постійно йшли на непередбачені покупки.

І одного разу австралійка натрапила на математичну формулу Карла Гаусса, який ще в дитинстві підрахував, що, якщо скласти кожне число від 1 до 100, то вийти 5050. І ця закономірність допомогла Беккі протягом місяця відкладати гроші, правда вона її трохи вдосконалила.

На звичайному листку паперу жінка написала поспіль всі числа від 1 до 100 і наклеїла його на скарбничку. Кожен день або раз на кілька днів вона кидала в неї монетки або банкноту, викреслюючи з листочка ту суму, яку вона поклала у свій "банк". Таким чином, за 100 днів розмір одноразового вкладення жодного разу не повторюється.

Кожен самостійно вирішує, коли і скільки йому покласти, але, коли всі числа будуть закреслені, а скарбничці буде 5050 доларів або гривень — вирішувати вам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка сума грошей потрібна людині для повного щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини