Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як позбутися болю, не використовуючи пігулки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися болю, не використовуючи пігулки

Ці нехитрі поради допоможуть протягнути до приходу лікаря

3 вересня 2020, 13:14
Поділіться публікацією:

Життя — біль. У самих різних місцях. В колінах, голові, горлі, боці, попереку. Часом взагалі не уявляєш, як позбутися від больових відчуттів. Але якось протягнути до приходу лікаря або візиту в аптеку все-таки треба. Тому сьогодні з допомогою порталу mport ми розповімо декілька хитрощів, які допоможуть приглушити деякі види болю.

Як позбутися болю, не використовуючи пігулки

Якщо лоскоче в горлі

Потереби своє вухо. В результаті стимуляції вушних нервів, в горлі рефлекторно відбувається м'язовий спазм, який полегшить неприємний лоскіт.

Якщо ти погано чуєш співрозмовника

Повернись правим вухом до свого співрозмовника, воно краще вловлює швидкі мовні ритми. А якщо хочеться почути дуже тиху мелодію, повернись до джерела звуку лівим вухом. Воно краще розпізнає музичні тони.

Якщо ночами мучить печія

Спи на лівому боці. В результаті досліджень стало відомо, що в такому положенні людина менше страждає від попадання кислоти в стравохід. Стравохід і шлунок розташовані під певним кутом: коли ти лежиш на правому боці, шлунок виявляється вище, а коли на лівому — нижче. В такому випадку "затікання" кислоти з нього менш імовірне.

Якщо болить зуб

Тобі навіть не доведеться відкривати рот, щоб полегшити зубний біль. Розітри кубик льоду на тильній стороні долоні — у V-подібній перетинці між великим і вказівним пальцем. Стимуляція нервів на цій ділянці руки блокує больові сигнали мозку, що допоможе зменшити зубний біль і протриматися до візиту до стоматолога.

Якщо після бігу коле в боці

Видихай, коли наступаєш на ліву ногу. Більшість людей робить навпаки та видихає, коли торкається землі правою ногою. Це створює тиск на печінку, яка знаходиться праворуч, а вона тисне на діафрагму і викликає біль у боці.

Здебільшого ці маленькі хитрощі допоможуть полегшити біль, але не вилікують. Тому звернутися до лікаря або прийняти ліки все-таки доведеться. Також видання "Коментарі" розповість, як пережити сильну спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини