Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як посмажити м'ясо і не мити сковорідку: маленька чоловіча хитрість
commentss НОВИНИ Всі новини

Як посмажити м'ясо і не мити сковорідку: маленька чоловіча хитрість

Багато холостяків вміють добре готувати, але так і не привчили себе до миття посуду

29 червня 2020, 11:53 comments2854
Поділіться публікацією:








Як правило, досвідчені холостяки з часом освоюють тонке мистецтво приготування смачної та здорової їжі. На зміну пельменям і бутербродам приходять вишукані страви, а чоловіки з часом настільки переймаються процесом приготування, що відмовляються вірити, що колись вони харчувалися на швидку руку яким-небудь фастфудом.

Як посмажити м'ясо і не мити сковорідку: маленька чоловіча хитрість

Але от що дійсно дається чоловікові важко, так це необхідність мити посуд. На цьому моменті іноді просто хочеться вити. Добре, якщо у тебе є посудомийка. Але що робити, якщо її немає? Не впадай у відчай, ми з радістю поділимося з тобою цікавим способом посмажити м'ясо, щоб не мити за собою посуд.

Тут все досить просто. Спершу потрібно взяти пергамент для запікання і покласти його на сковорідку. Потім його потрібно змастити вершковим маслом. Потім поклади зверху м'ясо, яке ти зібрався посмажити. Не хвилюйся, пергамент не загориться, оскільки він легко переносить високі температури. А тобі не доведеться відмивати жир від поверхні сковороди. Як бачиш, все просто.

Якщо ж сковорідка таки забруднилася, а на додачу до всього ще і пригоріла, тоді ознайомся з відеороликом, який допоможе її правильно відмити:

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять крутих лайфхаків, які врятують будь-яку страву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини