Головна Новини Дозвілля лайфхаки 8 ідей для подарунків на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

8 ідей для подарунків на Новий рік

Цього року потрібно дарувати практичні та корисні речі

24 листопада 2020, 09:25
Поділіться публікацією:

Про подарунки варто думати задовго до настання свят. Адже найкращий презент – це добре продумана річ, яка враховує уподобання людини. В рік Білого Металевого Бика астрологи радять дарувати практичні речі, які точно знадобляться власнику. Аби не розгубитися в магазині, сплануйте одразу, що бажаєте придбати для своїх рідних та знайомих. А сайт "Коментарі" вам у цьому допоможе.

8 ідей для подарунків на Новий рік

Фото: klyovamama

1. Книга 

При виборі такого подарунку варто дізнатися, який жанр та теми любить людина. Цікава книга — завжди безпрограшний варіант.

2. Зимові атрибути

Також більшості сподобаються речі, які підсилять їхній новорічний настрій та подарують затишок і тепло. Тому можна сміливо обирати шарфи, пледи, гарні м’якенькі подушки.

3. Парфуми та аромати

Парфумерію потрібно дарувати людям, яких ви вже добре знаєте. Не завжди можна вгадати з ароматом, який підходить особі. Також, можна здивувати ароматом Нового року або якимось іншим неординарним запахом, який би дарував святкову атмосферу.

4. Прикраси та аксесуари

Якщо ви обираєте подарунок жінці — прикраси стануть хорошим варіантом. Такий подарунок розкриє чуттєвість дами та розтопить її серце.

5. Гаджети, побутова техніка

Звичайно, такий подарунок коштує більших грошей, але і радощів він принесе більше, особливо, якщо ви знаєте, чого не вистачає людині. Якщо врахувати, що зараз асортимент побутової техніки збільшився та став різноманітнішим, проблем з її вибором не виникне.

6. Сертифікати

Чудово підійде для колег та людей, з якими ви не надто знайомі. Адже людина сама зможе вибрати з запропонованого, що їй більше до душі, а ви — не прогадаєте.

7. Хенд-мейд подарунки

Найкращий подарунок той, що зроблений власними руками. Але це правило діє, якщо ви дійсно зможете зробити щось естетичне та гарне.

8. Дрібні приємнощі

Прослідкуйте за людиною та зрозумійте, чого їх не вистачає або, що б її зацікавило. Це можуть бути блокноти, кружки, органайзери, сувенірна продукція.

Чим раніше ви визначитеся з подарунком — тим краще. Адже це заощадить ваш час, нерви та гроші, адже під Новий рік ціни в магазинах значно зростають.

Також сайт “Коментарі” розповідає, як проходитиме купівля новорічних подарунків під час пандемії коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Крістіна

5 грудня 2020, 19:52

За карантин відкрила для себе вінтажні парфуми, придбала мамі на віоліті аромат, яким вона користувалася в молодості, а тепер у мене уже міні колекція. то ж чекаю на свята ще парфумів )


Новини