Головна Новини Дозвілля лайфхаки 5 секретів економії грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

5 секретів економії грошей

Якщо в кінці місяця ви дивуєтеся, куди так швидко могла подітися вся зарплата, ви не самотні. Ми підготували для вас кілька простих способів, які допоможуть систематизувати ваші витрати і заощадити гроші.

27 жовтня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:


5 секретів економії грошей

Фото: lifehacker.ru

Беріть обід з дому. Ви чули це тисячу разів,  однак, регулярно відвідуєте своє улюблене кафе в обідню перерву. Це недешево.

Укладання волосся своїми руками. Ви також можете заощадити на таких перукарських послугах, як щотижневе укладання. Прибережіть похід в салон тільки для особливих випадків — на день народження або весілля. Скорочення цієї звички з одного разу на тиждень до одного разу на місяць має величезне значення для вашого бюджету.

Уникайте імпульсивних покупок. Звичайно, листи від вашого улюбленого магазину, що рекламують розпродаж взуття, дуже спокусливі. Ви клацаєте просто щоб швидко поглянути, потім — бінго — ви знаходите пару, яка вам абсолютно необхідна. Адже розпродаж. Це відмінний спосіб змусити вас витрачати гроші на речі, які ви не збиралися купувати. Наша порада: відмовтеся від розсилки і підписки на спокусливі інформаційні листи.

Домашні вечірки. Регулярні зустрічі з подругами в ресторанах скасовувати необов'язково, навіть якщо тепер ви вирішили стати більш економною в фінансовому плані. Замість походу в клуб або ресторан, зберіться вдома та приготуйте вишукану вечерю. Одна з вас може скласти меню і закупити необхідні інгредієнти, а пара інших принести вино і десерт. Завдяки цьому ви не тільки станете краще готувати, але і заощадите купу грошей.

Використовуйте інструмент бюджетування. Існує незліченна кількість інструментів, які допоможуть вам відстежувати свої витрати. Використовуйте безкоштовний додаток у своєму смартфоні, який допоможе відстежити, куди йдуть ваші гроші, шляхом об'єднання всіх ваших фінансових рахунків. Там ви також зможете встановити для себе ліміт витрат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини