Головна Новини Дозвілля хобі Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда

Хамські водії і темний час доби більше не проблема для тебе

25 вересня 2020, 12:49
Поділіться публікацією:

Велосипед — це крута річ вже сама по собі. Нестися у далечінь, назустріч вітру, відчувати промені сонця на своєму обличчі... Що може бути прекрасніше? Але іноді велосипедист стикається з певними труднощами, на кшталт хамських водіїв або непомітності на темній дорозі. Сьогодні за допомогою порталу mport ми розповімо тобі про п'ять девайсів, які допоможуть усунути ці проблеми.

Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда

Fly6

Всім відомо упереджене ставлення багатьох водіїв до велосипедистів. Завдяки портативній камері Fly6, яка фіксує все, що відбувається за спиною, вирішувати ці ситуації буде значно легше.

Hammerhead

Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда - фото 2

Коли велосипедист слідує призначеному маршруту, йому не завжди зручно використовувати карту або смартфон, адже вони займають руки та відволікають очі. Hammerhead синхронізується зі смартфоном і завдяки світловій індикації вказує всі потрібні повороти в процесі маршруту.

Bicycle Charger Kit

Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда - фото 3

Круто, якщо є можливість заряджати смартфон в процесі велопоїздки. Особливо якщо йдеться про тривалі заїзди. До створення такого девайса додумалася компанія Nokia.

Monkey Lights

Топ-5 неймовірно крутих девайсів для велосипеда - фото 4

Monkey Lights — нічна ілюмінація, яка освітить будь-якого велосипедиста навіть в абсолютно непроглядній пітьмі. Ти будеш помітний на дорогах і зменшиш ризик бути збитим.

Night Biking Gloves

Ще один винахід для нічних велосипедистів. Night Biking Gloves — рукавички, які при стисканні кисті в кулак запалюють червоні лампочки, розміщені в рукавичці на зовнішній стороні долоні.

З такими девайсами велосипедна прогулянка стане не тільки захопливою, але й комфортною і безпечною. Також видання "Коментарі" розповість, як тюнінгувати старий велосипед.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини