Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Все в твоїх руках: як швидко накачати кінцівки, не використовуючи спортивних снарядів
commentss НОВИНИ Всі новини

Все в твоїх руках: як швидко накачати кінцівки, не використовуючи спортивних снарядів

Ефективно накачати м'язи рук можна не використовуючи ніяких підручних засобів

15 жовтня 2020, 16:21
Поділіться публікацією:

Якщо ти хочеш швидше накачати руки, але при цьому тобі лінь возитися з будь-якими тренажерами, або ж їх у тебе зовсім немає, у нас є для тебе готове рішення. Ти зможеш зробити свої руки потужнішими, не використовуючи при цьому нічого, крім них самих. Як все зробити правильно нам розповість портал mport.

Все в твоїх руках: як швидко накачати кінцівки, не використовуючи спортивних снарядів

Як накачати м'язи рук

Армрестлінг

Притисни одну руку до іншої, ніби зібрався привітатися сам з собою. Потім здавлюй їх, немов збираєшся визначити, яка з них більш гідна тримати ложку під час обіду. Навантаження розподіляй так, щоб кожна рука працювала по черзі.

Кулак

Стисни кулак щосили і якомога різкіше. Потім точно так само розтисни. Роби це до тих пір, поки не перестанеш відчувати кисті.

Молитва

З'єднай долоні, немов зібрався помолитися. Передпліччя потрібно розмістити паралельно підлозі. Сильно стиснути долоні. Зверни особливу увагу на пальці: вони також повинні бути задіяні.

Замок

Уяви, що твої руки — це гачки. Зчепивши їх, і спробуй розірвати. Чим довше протримаєшся, тим більш крутим ти будеш в очах друзів і своєї обраниці. А якщо зможеш тренуватися тільки на фалангах пальців, то рівень твоєї могутності буде зашкалювати.

Ці нехитрі вправи допоможуть тобі наповнити свої руки справжньою потугою, якій позаздрив би навіть легендарний Геракл. Також видання "Коментарі" розповість, як накачати м'язи обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини