Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Три незвичайних способи спалити 100 калорій
commentss НОВИНИ Всі новини

Три незвичайних способи спалити 100 калорій

Завдяки танцям і шопінгу теж можна спалити калорії

17 червня 2020, 03:25 comments1220
Поділіться публікацією:

Напередодні пляжного сезону багато людей намагаються активно підкоригувати фігуру і позбутися зайвого. І якщо ви переживаєте, що, з'ївши шматочок торта набрали додаткові калорії, поспішаємо розповісти вам про приємні способи їх спалювання.

Три незвичайних способи спалити 100 калорій

60 хвилин шопінгу

Багатьом дівчатам такий спосіб точно припаде до душі. Тепер, якщо чоловік буде обурюватися, що ви провели весь день в торговому центрі, поясніть йому, що ви зекономили гроші на абонемент у фітнес-залі. Експерти кажуть, що шопінг спалює мінімум 200-300 калорій, так як одне заняття фітнесом.

40 хвилин приготування вечері

Навіть якщо кулінарія – не ваша сильна сторона, приготування вечері хоча б раз на тиждень може стати корисним челленджем, який дасть можливість створювати романтичну атмосферу у відносинах з вашою другою половинкою, при цьому, без приводу занепокоєння про те, що така вечеря відкладеться небажаними складками на талії. Адже його приготування компенсує вам все з'їдене за столом.

20 хвилин танців

Всі види хореографічної активності піднімуть вам настрій і допоможуть зберегти сідниці підтягнутими. Так що не треба соромитися! Пам'ятайте, що для танцю не потрібен особливий привід.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки калорій можна спалити завдяки гарячій ванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини