Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Сніданок для чемпіона: чим повинен харчуватися справжній мачо
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніданок для чемпіона: чим повинен харчуватися справжній мачо

Їжа, яка наповнить силою кожного чоловіка

22 вересня 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

Кожен чоловік хоче бути крутим мачо і мати успіх у дівчат. В принципі, це не так і складно і, як і в багатьох інших ситуаціях, на допомогу приходить правильне харчування. Сьогодні ми розповімо тобі, чим повинен харчуватися крутий хлопець. Допоможе нам у цьому портал mport.

Сніданок для чемпіона: чим повинен харчуватися справжній мачо

М'ясо

Запам'ятай тільки, що не слід харчуватися жирним м'ясом. Крім традиційних стейків і котлет можна спробувати і щось незвичайне. Наприклад, араби, з метою розпалювання пристрасті, досі їдять смажених голубів і шлунок верблюда.

Змія

Кожен китаєць або індус тобі скаже, що м'ясо і кров змії підвищують потенцію. Вчені пояснюють це великим вмістом в зміїному м'ясі білка і солей.

Роги

Це не жарт. На Русі добрі молодці часто витяжку витяжку з оленячих рогів, а в Африці використовували порошок з рогу носорога.

Горіхи

В першу чергу йдеться про арахіс, фундук і волоський горіх. А якщо ще змішати їх з медом, та по столовій ложці регулярно за три години до сну, то результати перевершать усі сподівання.

Зелень

Йдеться про чебрець, звіробій, кмину, естрагон і аніс. Також підійдуть листя кульбаби, які можна додавати в салат. Тільки не рви ті, що ростуть в межах міста — вони токсичні.

Правильне харчування — це запорука успіху для кожного мачо. Також видання "Коментарі" розповість, чим небезпечне для здоров'я одноманітне харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини