Головна Новини Дозвілля ЗСЖ «Пивний» живіт: чому він з'являється і як від нього позбутися
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пивний» живіт: чому він з'являється і як від нього позбутися

Прибрати "пивний" живіт можна за допомогою дефіциту калорій та спорту

26 червня 2020, 15:20 comments1168
Поділіться публікацією:

Існує думка, що великий живіт у чоловіків з'являється через вживання великої кількості пива. Але вчені не згодні з цим твердженням. У ході наукових досліджень вони довели, що між ожирінням і хмільним напоєм немає ніякого зв'язку. Але при цьому, вони зазначили, що пиво посилює апетит.

«Пивний» живіт: чому він з'являється і як від нього позбутися

Експерти спростували міф про те, що в пиві міститься багато калорій, тому від нього швидко поправляються. Вони підрахували, що в 100 г цього напою міститься не більше 40 ккал, а ось, наприклад, в 100 г молока — 60 ккал. Але якщо випити два літри пива і закушувати його горішками, сухариками, чіпсами та іншими шкідливими продуктами, то кількість калорій за раз істотно зросте. При цьому, не можна забувати про те, що алкоголь підсилює апетит. Британські вчені підрахували, що один келих пива з закускою додає по 200 кілокалорій.

Фахівці також підтвердили, що хмільний напій здатний впливати на гормональний фон, зокрема знижувати рівень тестостерону — головного чоловічого гормону. Його знижение безпосередньо впливає на вміст жиру і м'язів.

Щоб позбутися від "пивного" живота експерти рекомендують знизити споживання алкогольних напоїв до мінімуму і скорегувати свій раціон харчування. Необхідно навчитися розраховувати свою норму калорій, щоб спалювати більше, ніж споживати. Крім цього, необхідно займатися спортом, силові тренування прискорюють обмінні процеси і забезпечать швидке м'язове зростання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як отримати плоский живіт без дієт і вправ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини