Головна Новини Дозвілля ЗСЖ "Пірнайте на здоров'я": названі корисні властивості морської води
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пірнайте на здоров'я": названі корисні властивості морської води

Для тих, хто ще не визначився, куди поїхати у відпустку, буде корисно дізнатися, чому море може виявитися краще гірського курорту

14 червня 2020, 23:49 comments1942
Поділіться публікацією:

Адаптивний карантин в Україні дозволяє нам займатися внутрішнім туризмом, а це означає, що в найближчі місяці багато хто з нас відправляться у відпустку на берег Чорного або Азовського моря. І це прекрасний привід не тільки приємно відпочити, але й запастися на цілий рік корисними морськими мікроелементами для свого організму.

"Пірнайте на здоров'я": названі корисні властивості морської води

Отже, морська вода володіє такими цілющими властивостями, як магній, натрій, кальцій, хлорид і сульфат, які мають  благотворний вплив на шкіру.

Крім мінералів в морській воді містяться амінокислоти і вітаміни, з якими організм людини проходить своєрідну перезавантаження. Так, плаваючи в морі або вдихаючи солоне повітря, здійснюється профілактика астми, бронхіту, артриту, а так само локальних болів і нездужань. Також доупаясь в морській воді шкіра вбирає всі корисні мінерали, в слідстві чого стає пружною і сяючою, а рани і порізи заживають швидше, завдяки вмісту в солоній воді йоду.

Свіже повітря, шум моря, м'який пісок або дрібна галька сприяють глибокому зануренню в свої думки, концентрації на важливих життєвих питаннях і розслаблення, після зроблених висновків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у сонячного засмаги є ряд переваг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини