Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Знайдена актриса на роль Жінки-Халк в серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдена актриса на роль Жінки-Халк в серіалі

Актрису тепло привітали у всесвіті Marvel

21 вересня 2020, 18:10
Поділіться публікацією:

Кіностудія Marvel озвучила ім'я актриси, яка зіграє головну роль в супергеройському серіалі "Жінка-Халк". Нею стала зірка науково-фантастичної кінострічки "Темне дитя" Тетяна Маслані. Таку інформацію надало видання Deadline.

Знайдена актриса на роль Жінки-Халк в серіалі

Перший сезон нового серіалу з'явиться на стрімінговому сервісі Disney+ у 2022 році. Режисером проєкту виступить Кет Койро, відома такими роботами, як "Поки ми були тут" і "Справа в тобі".

До слова, Марк Руффало, який грає Брюса Беннера (Халка) в фільмах Marvel на своїй сторінці в Twitter вже привітав свою кіносестру.

Знайдена актриса на роль Жінки-Халк в серіалі - фото 2

Нагадаємо, що сюжет серіалу розповість про дівчину-юриста Дженніфер, яка після переливання крові, отримує надздібності та перетворюється в Жінку-Халка. Але на відміну від свого кузена, в новому образі їй вдається зберегти ясність розуму і свою особистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кінокомпанія Marvel планує випустити супергеройський фільм за участю жінок. Чутки про створення цієї кінокартини ходять вже давно, хоча офіційно його виробництво не підтверджується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини