Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зйомки в космосі: скільки може отримати Том Круз за новий фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Зйомки в космосі: скільки може отримати Том Круз за новий фільм

Тома Круза хочуть відправити на міжнародну космічну станцію

26 липня 2020, 15:50 comments1346
Поділіться публікацією:

У травні 2020 року мережу сколихнула новина про те, що голлівудська зірка Том Круз відправиться у відкритий космос на зйомки нового бойовика. А допомогу і підтримку в цьому непростому проекті йому надасть компанія SpaceX Ілона Маска, а також представники NASA. Тепер в інтернет просочилася інформацію з приводу бюджету нової "космічної" кінострічки. Про це повідомляє видання Variety.

Зйомки в космосі: скільки може отримати Том Круз за новий фільм

Archivo

Інсайдер стверджує, що зйомки першого художнього фільму у відкритому космосі можуть обійтися творцям в 200 млн доларів. Це лише приблизні цифри. А ось голлівудський актор за свою роботу в цьому проекті може заробити від 30 до 60 млн доларів. Крім того, що він зіграє в ньому головну роль, Круз ще виступить і продюсером кінострічки.

Відомо, що зараз ведуться переговори з кінокомпанією Universal з приводу розробки майбутнього бойовика. Але ще існує багато труднощів з приводу страховки актора і команди.

До речі, все необхідне для польоту в космос надасть компанія SpaceX.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стало відоме ім'я режисера, який зніме перший "космічний" фільм з Томом Крузом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини