Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вони повертаються: Меттью Перрі розповів, коли ми побачимо спецвипуск "Друзів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони повертаються: Меттью Перрі розповів, коли ми побачимо спецвипуск "Друзів"

Чекати залишилося зовсім небагато

13 листопада 2020, 16:45
Поділіться публікацією:








Цей рік ми запам'ятаємо надовго: пандемія, закриті кордони, скасовані поїздки і зустрічі, скасування зйомок улюблених фільмів і серіалів. Але, як виявилося, не все ще втрачено. Є надія на те, що наступний рік буде набагато краще, і ось з якої причини.

Вони повертаються: Меттью Перрі розповів, коли ми побачимо спецвипуск "Друзів"

Меттью Перрі розповів, коли ми побачимо спецвипуск "Друзів". Фото: lux.fm

Так, стало відомо, що навесні наступного року почнуться зйомки довгоочікуваного спецвипуску "Друзів". Про це повідомив Меттью Перрі на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Возз'єднання" Друзів "перенесено на початок березня 2021 року. Схоже, що нас чекає насичений рік. І це мені так подобається!", — написав актор.

Варто також зазначити, що стартувати зйомки повинні були ще в березні цього року, однак цього не сталося через пандемію коронавірусу.

Культовий серіал полюбився багатьом глядачам за легкий сюжет, чудове почуття гумору головних героїв і, звичайно ж, за найкращий акторський склад. Він визнаний одним з кращих комедійних серіалів в історії американського телебачення і став одним з найбільш знаменитих проектів 1990-х років. Перша серія вийшла на екрани 22 вересня 1994 року.

Ну що, ви вже готові до їхнього повернення?


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дженніфер Еністон заявила, що хоче покинути Голлівуд. У прямому ефірі подкасту "Smartless" зірка серіалу "Друзі" заявила, що хоче призупинити кар'єру в Голлівуді. Шанувальники вже почали переживати з цього приводу, адже їм хочеться і далі спостерігати за улюбленою актрисою на екрані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини