Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов новий трейлер фіналу «Надприродне»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов новий трейлер фіналу «Надприродне»

Фінал сезону покажуть 19 листопада

30 вересня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:
Check

Шанувальники американського фентезі-серіалу "Надприродне" застигли в очікуванні фінальних серій, адже вони обіцяють бути потужними. На YouTube-каналі The CW Network з'явився трейлер 15-го сезону кінострічки.

Вийшов новий трейлер фіналу «Надприродне»

Продовження популярного серіалу вийде на The CW 8 жовтня цього року. На глядачів чекають вражаючі битви між добром і злом, емоційні діалоги, зворушливі моменти та нотка сміху. Братам Вінчестер доведеться  вступити в сутичку з самим Богом.

Відомо, що фінал "Надприродного" покажуть 19 листопада. Втім, через пандемію коронавірусу, зйомки серіалу довелося відкласти й у творців кінострічки був час поміркувати над його кінцівкою. Подейкують, що вони переписали її під час карантину.

Видання Horrorzone повідомляє, що після завершення серіалу, може вийти його спін-офф або ж повнометражний фільм. Загалом, Дженсен Еклз і Джаред Падалекі не виключають того, що через певний час можуть знову повернуться до своїх персонажів.

Нагадаємо, що "Надприродне" виходить на екрани з вересня 2005 року і розповідає історію братів Вінчестерів, які подорожують по США і полюють на нечисть.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вийшов трейлер фантастичного фільму "Грань часу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини