Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У Голлівуді знімуть трилер про пандемію: хто в ньому зіграє
commentss НОВИНИ Всі новини

У Голлівуді знімуть трилер про пандемію: хто в ньому зіграє

Обрано акторський склад трилера про пандемію «Співоча пташка»

30 червня 2020, 20:00 comments1056
Поділіться публікацією:

Ще в травні 2020 року в мережі з'явилася інформація про те, що продюсер "Трансформерів" Майкл Бей, починає роботу над трилером, основною темою якого стане пандемія коронавіруса. Наразі ж відомо, які актори зіграють в цій кінокартині. Таку інформацію надало видання Deadline.

У Голлівуді знімуть трилер про пандемію: хто в ньому зіграє

скриншот из сериала "Хроника эпидемии"

Трилер "Співоча пташка" перенесе глядачів у 2022 рік. Сюжет розповість про те, що коронавірус мутував і став ще більш небезпечним для людей. Головний герой — хлопець, який володіє унікальним імунітетом, який захищає його від вірусу. Він працює кур'єром та доставляє жителям необхідні речі, а його дівчина, як і більшість людей, замкнені в будинку. Щоб з нею побачитись йому доведеться подолати безліч труднощів, зокрема зіткнутися з групою сектантів, яку очолює матріарх Пайпер Гріффін.

До речі, цього негативного персонажа зіграє зірка фільму "Солдан Джейн" Демі Мур. А компанію їй складуть Пол Уолтер ("Тоня проти всіх"), Коул Хаузер ("Подвійний форсаж"), Крейг Робінсон ("Кінець світу") і Пітер Стормаре ("Костянтин: Повелитель пітьми").

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Крик" отримає продовження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини