Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Творців «Дуже дивних справ» звинуватили в плагіаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Творців «Дуже дивних справ» звинуватили в плагіаті

Раніше на творців серіалу вже подавали в суд

21 липня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

Творці популярного науково-фантастичного серіалу "Дуже дивні справи" знову опинилися в центрі скандалу. Компанія Irish Rover Entertainment. стверджує, що автори вкрали ідею кінострічки з п'єси "Тотем". Про це повідомляє видання The Wrap.

Творців «Дуже дивних справ» звинуватили в плагіаті

© Netflix

На американських режисерів Метта і Росса Дафферів, а також на стримінгову платформу Netflix, яка запустила серіал "Дуже дивні справи", подали в суд. Їх звинувачують у плагіаті, зокрема, зазначають, що сюжет кінострічки, персонажі, а також місце дії і концепт-арти були вкрадені з проекту "Тотем", над яким працювали Джеффрі Кеннеді і Аарон Сімс. Але пізніше кінопродюсер Аарон Сімс почав співпрацювати з Netflix і якраз працював над фантастичним серіалом. Це і послужило приводом для звинувачення.

Відомо, що в "Тотемі" головною героїнею також є дівчинка, у якої є незвичайні здібності і разом з друзями вона відкриває портал в інший світ. Однак, юристи стримінгової платформи спростовують подібні звинувачення, заявивши, що сюжет серіалу був повністю придуманий братами Дафферами, а творець п'єси просто шукає спосіб заробити грошей.

До речі, авторів "Дуже дивних справ" не вперше звинувачують у "крадіжці". Сценарист Чарлі Кесслер також стверджував, що режисери вкрали його ідею, але пізніше відкликав свій позов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про що буде в сюжеті четвертого сезону "Дуже дивних справ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини