Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Три кращих серіали вересня: все про новинки (плюс трейлери)
commentss НОВИНИ Всі новини

Три кращих серіали вересня: все про новинки (плюс трейлери)

Настала осінь, а це значить, що почалася пора жарких серіалів

24 вересня 2020, 11:30
Поділіться публікацією:








Три кращих серіали вересня: все про новинки (плюс трейлери)

Представляємо вашій увазі рейтинг трьох найбільш очікуваних серіалів вересня 2020 року. Деякі з них вже доступні в російськомовному перекладі.

"Встигнути за два тижні"

Мейсі Вільямс (так-так, та сама, яка грала "безбашену" Арью Старк в "Грі престолів") у вересні з'явиться на екранах в новій ролі. Втікши від матері, яка вчила її до 16-и років лише виживати в хатині далеко від людей, героїня, на ім'я Кім Ноукса в найближчому пабі зустрічає двох хлопців, з якими відразу не тільки завела знайомство, а й перекинула чарку-другу. І тут виявляється, що у них якимось дивом опинився рюкзак, забитий готівкою. Повірте, в таких ситуаціях вміння виживати їй точно знадобиться.


"Молодий Валландер"

І як же без крутих детективів? Поки всі чекають, яка там доля "Шерлока", ми пропонуємо вам альтернативу. Курт Валландер відразу після закінчення поліцейської академії потрапляє на службу. І йому дістається справа, яке ніхто не хоче брати. У натовпі в центрі міста один дивак підірвав гранату і поранив ще кількох людей. Здавалося б — а що тут розслідувати? Але у Валландера є окрема думка. І, повірте, він доведе цю справу до кінця.


"Ми ті, хто ми є"

А ось це якраз для молоді з розряду "а чому б і не подумати про сенс свого життя". Підлітки Фрейзер і Кейтлін виглядають "білими воронами" на тлі однолітків, але це їх мало хвилює. І абсолютно не напружує той факт, що всі жителі міста дуже косо на них поглядають. Та й нехай! В один момент Фрейзер закохався в подружку, але тут виникає традиційний любовний чотирикутник! Так, настільки все закручено в серіалі.


Як раніше повідомляли "Коментарі", фільми та серіали Netflix можна буде дивитися українською мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини