Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Сюжет з життя: про що буде новий сезон «Анатомії Грей»
commentss НОВИНИ Всі новини

Сюжет з життя: про що буде новий сезон «Анатомії Грей»

Зйомки нового сезону були припинені через пандемію

23 липня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу, яка в цьому році охопила весь світ, підказала творцям американського телесеріалу "Анатомія Грей" ідею для нового сезону. Про це повідомляє Entertainment Weelky.

Сюжет з життя: про що буде новий сезон «Анатомії Грей»

Продюсер проєкту Кріста Вернофф підкреслила, щоб було б дивно, якби серіал "Анатомія Грей", який розповідає про лікарів та інтернів лікарні "Сієтл Грейс" обійшов стороною тему коронавірусу. Вона зазначила, що в 17 сезоні головні герої зіткнутися з COVID-19. Сюжет буде побудований на реальних історіях лікарів, які опинилися в епіцентрі цих подій. Таким чином, серіал хоче підкреслити подвиги цих людей, тому що вони рятували чужі життя, ризикуючи своїми.

Кріста зазначила, що до них кожен рік приходять лікарі й діляться своїми історіями з життя і найчастіше вони розповідають щось веселе і смішне. Але в цьому році все змінилося. Зараз медичні працівники, згадуючи пережиті емоції та труднощі, з якими зіткнулися, намагаються не розридатися. "Вони говорять про коронавірус, як про війну, до якої вони виявилися не готові", — зазначила продюсер.

Відомо, що зйомки нового сезону "Анатомії Грей" ще не стартували через карантинні обмеження, які діють в американських штатах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Голлівуді знімуть трилер про пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини