Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися на Хелловін: культові фільми жахів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися на Хелловін: культові фільми жахів

Ці фільми зможуть полоскотати нерви

7 жовтня 2020, 13:05 comments1057
Поділіться публікацією:

Американський потоковий сервіс Tubi провів дослідження, щоб з'ясувати, які фільми жахів переважно дивляться глядачі напередодні самого моторошного свята — Хелловіна. Кінострічки з цього списку точно допоможуть поринути в атмосферу Дня всіх святих.

Що подивитися на Хелловін: культові фільми жахів

Кадр з фільму "Воно"

Дослідження показало, що найпопулярнішим є фільм "Хелловін" (1978 року), режисером якого виступив Джон Карпентер. Є багато частин цього фільму жахів, так що нудьгувати ввечері точно не доведеться.

На другому місці культовий фільм-слешер "Кошмар на вулиці В'язів" і трійку лідерів замикає кінострічка "Крик". Лиходіїв з двох перших фільмів глядачі визнали ще й найстрашнішими.

Також дослідникам вдалося з'ясувати, які кінострічки глядачі відмовляються переглядати через те, що при першому перегляді відчували великий страх. У списку цих фільмів виявилася "Аннабель", "Техаська різанина бензопилою" і "Екзорцист".

Крім цього, до списку культових жахів, які можна подивитися на Хелловін, увійшли: "Керрі", "Сяйво", "Тихе місце", "Воно", "Пила", "Астрал", "Геть", "Паранормальне явище" та інші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені визначили найстрашніший фільм жахів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини