Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що дивитися влітку: п'ять найочікуваніших серіалів липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Що дивитися влітку: п'ять найочікуваніших серіалів липня

Кожен зможе знайти серіал до смаку

3 липня 2020, 11:45 comments1108
Поділіться публікацією:
















У цьому місяці на популярних стрімінг-сервісах виходить безліч цікавих кіноновинок, так що вам буде чим зайнятися на вихідних. Глядачів очікує документалістика про паранормальні явища, нова адаптація артурівської легенди і багато чого іншого. Про нові серіали липня розповіло видання "Сьогодні".

Що дивитися влітку: п'ять найочікуваніших серіалів липня

Netflix

Нерозкриті таємниці

1 липня на стримінговій платформі Netflix стартував документальний серіал "Нерозкриті таємниці". Сюжет розповідає про реальні історії вбивств та інших злочинів, а також про паранормальні явища і зниклих безвісти людей.


Черниця-воїн

Для любителів фентезі 2 липня вийшов серіал під назвою "Черниця-воїн". У центрі сюжету опиняється молода дівчина Ева, яка, прокинувшись в морзі, виявила у себе суперздбності. Тепер головній героїні належить вступити в смертельну битву добра зі злом.


Чудовий новий світ

15 липня на екрани виходить американський фантастичний телесеріал "Чудовий новий світ", знятий по однойменній книзі 1932 року Олдоса Хакслі. Його сюжет перенесе глядачів у Лондон в далеке майбутнє, де суспільство розбите на касти, а всі проблеми вирішуються за допомогою синтетичного наркотику — соми. Але одного разу двоє жителів міста опиняються за його межами і потрапляють в епіцентр повстання проти системи.


Проклята

17 липня на Netflix стартує американський драматичний веб-серіал "Проклята". Ця підліткова історія в стилі фентезі пропонує поглянути на легенду про Артура з нового ракурсу. Головна героїня вирушає на пошуки чарівника Мерліна, щоб доставити йому старовинний меч, але шлях її буде нелегким.


Алієніст: Ангел тьми

Другий сезон американського кримінально-драматичного серіалу "Алієніст: Ангел пітьми" виходить на екрани 19 липня. Він розповість про серію жорстоких вбивств, які сталися у Нью-Йорку в XIX столітті. Поліція розуміє, що зіткнулася зі справжнім маніяком і відправляє по його слідах незвичайну команду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творець "Американської історії жахів" анонсував новий серіал з цього всесвіту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини