Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Серіал "Сфера" буде знято вдруге для каналу НВО
commentss НОВИНИ Всі новини

Серіал "Сфера" буде знято вдруге для каналу НВО

Молодший брат Крістофера Нолана Джонатан і його дружина Ліза Джой знімуть серіал для телеканалу HBO

28 серпня 2020, 17:28
Поділіться публікацією:

Ліза Джой і Джонатан Нолан — творці науково-фантастичного вестерну "Світ Дикого Заходу", знімуть новий серіал за романом Майкла Крайтона "Сфера". Про це пише видання glavred.

Серіал "Сфера" буде знято вдруге для каналу НВО

Серіал "Сфера" буде знято вдруге для каналу НВО. Фото: unsplash.

Головним сценаристом стане Деніс Зе, яка раніше працювала над такими проектами, як "В полі зору", "Готем", "Термінатор: Хроніки Сари Коннор" і "Мир Дикого Заходу". До зйомок популярного роману приєднається компанія Роберта Дауні-мол Team Downey за сприяння Warner Bros.

Варто також відзначити, що це буде вже друга екранізація цього роману, перший фільм був знятий ще в 1998 році режисером Баррі Левінсоном.

За сюжетом американські військові знайшли космічний корабель на дні Тихого океану, який опинився там більше 300 років тому. Для проведення подальших дій була зібрана група вчених, які знайшли всередині корабля величезну сферу. Незабаром вони з'ясували, що ця сфера здатна втілювати в реальність найстрашніші і найтаємніші кошмари людської свідомості.

Крім "Сфери" Майкл Крайтон написав також "Парк Юрського періоду" і сценарій до фільму "Тринадцятий воїн". Головна роль в якому дісталася Антоніо Бандерасу.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що помер один з творців легендарного Скубі-Ду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини