Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Реліз «Аватара 2» відкладено: скільки глядачам чекати нової частини
commentss НОВИНИ Всі новини

Реліз «Аватара 2» відкладено: скільки глядачам чекати нової частини

Новий «Аватар» повинен був вийти на екрани в 2021 році

28 липня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

У травні 2020 року стало відомо про те, що Нова Зеландія, де проходили зйомки нових частин "Аватара", відновила виробництво фільму. Глядачі сподівалися, що прем'єра фільму відбудеться в запланований термін, попри складність роботи через пандемію коронавірусу. Однак, реліз довелося відкласти на цілий рік. Таку інформацію надало видання The Hollywood Reporter.

Реліз «Аватара 2» відкладено: скільки глядачам чекати нової частини

Кинопоиск

Кіностудія Walt DIsney відмовилася від своїх планів випустити фантастичний фільм "Аватар 2" в грудні 2021 року і перенесла його прем'єру на 2022.

Відповідним чином було змінено і прокатні графіки всіх наступних частин проєкту — "Аватар 3" — на 20 грудня 2024, "Аватар 4" — на 18 грудня 2026, "Аватар 5" — на 22 грудня 2028 року.

"Немає нікого більш розчарованого цією затримкою, ніж я", — прокоментував режисер фільму Джеймс Кемерон — Чого більшість з вас, ймовірно, не знає, так це того, що пандемія все ще заважає нам відновити більшу частину нашої роботи з проведення віртуальних зйомок в павільйонах в Лос-Анджелесі. Ця робота так само важлива для фільмів, як і натурні зйомки".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки творці "Аватара" витратять на виробництво нових частин фільму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини