Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix назвав свою десятку найбільш популярних фільмів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix назвав свою десятку найбільш популярних фільмів (ВІДЕО)

У трійці кращих не виявилося "Ірландця" Мартіна Скорзесе

17 липня 2020, 20:14 comments2252
Поділіться публікацією:








Стриминговый сервіс Netflix вибрав десять найбільш популярних фільмів власного виробництва. Про це повідомляє Bloomberg.

Netflix назвав свою десятку найбільш популярних фільмів (ВІДЕО)

На першому місці бойовик "Евакуація", який сумарно на платформі подивилися 99 мільйонів користувачів. Це історія найманця Тайлера Рейці, який отримав завдання врятувати підлітка, сина відомого наркобарона. У головній ролі — Кріс Хэмсворд.

 


До трійки найкращих також виявилися "Пташиний короб" (89 мільйонів переглядів) і "Правосуддя Спенсера" (83 мільйони переглядів). "Пташиний короб" — хоррор 2018 року, знятий по однойменній книзі Джоша Малермана. Основна лінія сюжету — подорож матері-одиначки (Сандри Баллок) разом з маленькими дітьми в ім'я порятунку від масового психозу.


"Правосуддя Спенсера" — комедійний бойовик 2020 року про мандри колишнього поліцейського Спенсера (Марка Уолберга), який після тюремного терміну шукає справедливості в цьому світі.

Далі фільми розташувалися наступним чином: "Примарна шістка", "Загадкове вбивство", "Ірландець", "Потрійний кордон", "Не та дівчина", "Платформа" і "Чудове побачення".

Раніше "Коментарі" публікували п'ять найкрутіших фільмів Ларса фон Трієра.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини