Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix назвав найпопулярніший новий серіал
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix назвав найпопулярніший новий серіал

Цей серіал випередив за переглядами на Netflix "Статеве виховання" і "Академію Амбрелла"

17 жовтня 2020, 19:17 comments2412
Поділіться публікацією:

Серіал "Сестра Ретчед" став найпопулярнішим серед новинок, які в 2020 році випустив стрімінговий сервіс Netflix. Про це йдеться в офіційному Twitter-акаунті Netflix.

Netflix назвав найпопулярніший новий серіал

У повідомленні говориться, що за перші 28 днів 48 мільйонів учасників записалися на прийом до медсестри Ретчед. Таким чином драма з Сарою Полсон в головній ролі показала кращий старт серед нових продуктів Netflix 2020 року.

"Сестра Ретчед" обігнала такі популярні серіали на Netflix, як "Академія Амбрелла" — цей продукт за місяць подивилися 45 млн користувачів, перші сезони серіалів "Статеве виховання" і "Ти" — у них близько 40 млн глядачів.

Додамо, що "Сестра Ретчед" (Ratched) — це американський драматичний телесеріал, створений на основі роману "Пролітаючи над гніздом зозулі" Кена Кізі, розроблений Еваном Романські для платформи Netflix. Варто відзначити, що серіал відразу був продовжений на другий сезон.

Нагадаємо, популярний стрімінговий сервіс Netflix, який недавно опублікував перший трейлер своєї нової різдвяної комедії, заявив, що закриває комедійно-драматичний серіал "Блиск" без фінального сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини