Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найкращі фільми жахів за останнє десятиліття
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращі фільми жахів за останнє десятиліття

Ці фільми отримали хороші відгуки від глядачів і кінокритиків

7 липня 2020, 03:25 comments1475
Поділіться публікацією:

Телеканал "Справжнє страшне телебачення" опублікував список найкращих фільмів жахів, які були випущені за останнє десятиліття. Про це повідомляє видання Filmpro.

Названо найкращі фільми жахів за останнє десятиліття

скриншот из фильма "Прочь"

Рейтинг хоррорів формувався на основі даних популярних російських і зарубіжних кінопорталів, касових зборів фільмів, оцінок кінокритиків і глядачів, а також думці редакції телеканалу.

Отже, перше місце в списку зайняв фільм жахів під назвою "Геть". Кінокартина вийшла на великі екрани в 2017 році і при бюджеті в 4, 5 млн доларів зібрала в світовому прокаті більше 255 млн. Фільм був удостоєний премії "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій (Джордан Пила), а також номінований у трьох номінаціях на кінопремію.

Друге місце в рейтингу дісталося кінострічці "Реінкарнація", прем'єра якої відбулася в 2018 році. Фільм отримав широке визнання критиків. На третьому місці опинився хоррор "Воно", знятий в 2017 році за однойменним романом Стівена Кінга. Фільм отримав позитивні відгуки і заробив на світовому прокаті більше 700 млн доларів.

Також в список кращих фільмів жахів потрапила "Відьма" (2015), "Закляття" (2013), "Бабадук" (2014), "Хатина в лісі" (2018), "Тихе місце" (2018) та інші.

Ранішевидання "Коментарі" повідомляло, як виглядають актори фільмів жахів в реальному житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини