Головна Новини Дозвілля фільми і серіали На Netflix вийде скандальний фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

На Netflix вийде скандальний фільм

Фільм "Красуньки" розповість про дівчаток, які займаються тверком

22 вересня 2020, 03:35
Поділіться публікацією:

У вересні на Netflix вийде фільм "Малятка", які вже викликав багато суперечок і розмов.

На Netflix вийде скандальний фільм

Історія 11-річних французьких дівчаток, які шукають спосіб відволіктися від домашніх проблем і знаходять віддушину в танцювальній тверк-групі. Завідомо найскандальніший фільм року, який неабияк зіпсував репутацію Netflix і змусив аудиторію розділитися на два табори: виправдовують існування картини тим, що вона насправді критикує надмірну сексуалізації дітей, і тих, хто вважає, що фільм десь оступився і тепер заслужено піддається все тієї ж критиці за сексуалізації дітей.

Раніше "Коментарі" повідомляли про новий серіалі стрімінговой платформи.

Стрімінговий онлайн-сервіс Netflix запустить щотижневий серіал на майданчику Instagram за участю акторів з підліткових серіалів сервісу. Шоу розповість про турботу про себе, близьких і душевному здоров'ї в період пандемії коронавируса Covid-19. Про це повідомили в офіційному акаунті Netflix в Twitter.

Серед ведучих проекту будуть актори з серіалів "13 причин чому" і "Дуже дивні справи". Серії будуть виходити по четвергах з 9 квітня до 14 травня 2020 о 7 годині вечора за тихоокеанським часом — 5 годині ранку за київським часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини