Головна Новини Дозвілля фільми і серіали На голлівудську актрису і Warner Bros. подали до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

На голлівудську актрису і Warner Bros. подали до суду

Студія Warner Bros. поки не коментує ситуацію

20 вересня 2020, 15:25
Поділіться публікацією:

Голлівудська знаменитість, зірка комедійних фільмів "Шпигун" і "Теммі" Меліса МакКартні потрапила в неприємний інцидент. Її та кіностудію Warner Bros. звинувачують в плагіаті. Таку інформацію надало видання Deadline.

На голлівудську актрису і Warner Bros. подали до суду

Інсайдер повідомляє, що сценаристка Єва Ковальські подала позов на Warner Bros., режисера і головну героїню фільму "Душа компанії", який вийшов на великі екрани у 2018 році.

Ковальські заявила, що основна ідея кінострічки була "вкрадена" з її тексту, зареєстрованого Гільдією сценаристів США. Тепер жінка вимагає моральну компенсацію в сумі 10 млн доларів, а також вимагає заборонити демонстрацію комедійного фільму. Ще Єва домагається того, щоб відповідач знищив всі матеріали, які засновані на її ідеї та концепції.

До слова, кінокомпанія поки ніяк не прокоментувала звинувачення в плагіаті. А Мелісса МакКартні, яка виконала головну роль у фільмі, виступила ще сценаристом і продюсером проєкту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творців науково-фантастичного серіалу "Дуже дивні справи" звинуватили в плагіаті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини