Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільми та серіали Netflix можна буде дивитися українською
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільми та серіали Netflix можна буде дивитися українською

Перекладати українською для Netflix будуть відразу дві вітчизняних компанії

22 вересня 2020, 07:59
Поділіться публікацією:

Кіносервіс Netflix зовсім скоро може порадувати своїх користувачів українським дубляжем популярних закордонних фільмів і серіалів. Компанія вже уклала угоду з двома українськими студіями. Про це повідомила в Facebook прес-служба FILM.UA Group.

Фільми та серіали Netflix можна буде дивитися українською

Netflix. Фото: Pexels

Працювати зі стрімінговим сервісом і перекладати фільми, серіали і різні шоу українською планують вітчизняні студії Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction. Кожну з них представники Netflix оцінили найкращим чином.

"Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction раді розповісти про те, що вони приєднуються до Netflix Post Partner Program і будуть дублювати контент українською. Обидві компанії, варто відзначити, отримали найвищий статус — Gold", - йдеться в повідомленні.

Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction створюють субтитри та дублюють контент як українською, так і російською мовами. Студії входять до складу FILM.UA Group.

А ось коли саме користувачі Netflix зможуть побачити перші фільми та серіали з українським перекладом — поки що невідомо.

Розважальний сервіс Netflix - один з найбільших у світі. Передплату на нього оформили майже 200 мільйонів людей по всьому світу.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що контракт з Netflix підписали принц Гаррі і його дружина Меган Маркл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини