Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільм "Віднесені вітром" видалили з онлайн-кінотеатру після звинувачень у расизмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільм "Віднесені вітром" видалили з онлайн-кінотеатру після звинувачень у расизмі

HBO Max тимчасово видалив фільм з елементами расизму

10 червня 2020, 20:42 comments1560
Поділіться публікацією:

Онлайн-кінотеатр HBO Max тимчасово вилучив зі своєї платформи фільм "Віднесені вітром" 1939 року після звинувачень у расизму. Про це повідомили у виданні BBC Ukraine.

Фільм "Віднесені вітром" видалили з онлайн-кінотеатру після звинувачень у расизмі

Представники сервісу HBO Max заявили, що фільм "Віднесені вітром" 1939 року був "продуктом свого часу" і показував "етнічні та расові забобони, які були помилковими тоді і є помилковими сьогодні".

Фільм давно критикують за демонстрацію сцен рабства. Сюжет "Звіяних вітром" показує події громадянської війни та після неї, а героям фільму стали раби, які задовольняються своєю долею і залишаються відданими своїм господарям навіть після скасування рабства.

Картину планують повернути в онлайн-кінотеатр "обговоренням історичного контексту", поки точних термінів повернення не назвали. Фільм отримав десять кінопремій "Оскар" і залишається одним з найбільш касових за всю історію кінематографу.

Як повідомляв портал "Коментарі", онлайн-кінотеатр Netflix випустив четвертий і останній сезон серіалу "13 причин чому".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини