Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Еммі-2020: який комедійний серіал встановив рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Еммі-2020: який комедійний серіал встановив рекорд

Прем'єра серіалу відбулася у 2015 році

21 вересня 2020, 09:45
Поділіться публікацією:

Еммі-2020: який комедійний серіал встановив рекорд

themoviedb.org

У ніч на 21 вересня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження престижної телевізійної премії "Еммі". Правда, через коронавірус, умови проведення заходу довелося змінити, тому воно проходило в онлайн-форматі. Тріумфатором вечора став популярний серіал "Шіттс Крик", який здобув перемогу в усіх основних акторських номінаціях. Про це повідомляється на сторінці "Еммі" в Instagram.

Канадський ситком завоював любов не тільки глядачів, але і кінокритиків. Він став лауреатом в номінації: "Найкращий комедійний серіал", і в загальній сумі отримав сім статуеток "Еммі", перемігши в акторських номінаціях, а також був відзначений за сценарій і режисуру.

Відомо, що на великі екрани "Шіттс Крик" вийшов у 2015 році. Сюжет серіалу розповідає про сім'ю Роуз, яка опинилася в складній фінансовій ситуації. Тепер їм потрібно почати нове життя в Шіттс Крик, де у них залишилася єдина власність.

Серіал поки складається з шести сезонів, останній вийшов в січні 2020 року. Кінострічка транслюється на стрімінговому сервісі Netflix.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські телекритики назвали найкращий серіал року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини