Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Джуд Лоу може стати новим диснеївським лиходієм
commentss НОВИНИ Всі новини

Джуд Лоу може стати новим диснеївським лиходієм

Джуду Лоу пропонують роль Капітана Гака

9 липня 2020, 03:25
Поділіться публікацією:

Відома кіностудія Disney веде переговори з голлівудським актором, зіркою фільму "Шпигун" і "Різники" Джудом Лоу з приводу його участі в новому пригодницькому фільмі "Пітер Пен". Таку інформацію надало видання Variety.

Джуд Лоу може стати новим диснеївським лиходієм

Axelle/Bauer-Griffin | Источник: FilmMagic

Відомо, що акторові запропонували роль лиходія Капітана Гака. Режисирувати фільм буде Девід Лоурі, відомий такими роботами, як "Історія примари", "Піт і його дракон" і "Жовті птахи". Роль Венди виконає 12-річна дочка Мілли Йовович Евер Андерсон, а головного персонажа Пітера Пена — Олександр Молоні.

Інсайдер повідомляє, що через пандемію коронавірусу роботу над кінострічкою довелося відкласти, але незабаром кіностудія планує почати знімальний процес. Дата виходу фільму поки не відома, але транслювати її будуть в кінотеатрах, а не на стримінговій платформі Disney +.

До речі, на екрани вийшло багато екранізацій історії хлопчика Пітера Пена, який відмовився дорослішати і залишився з іншими дітьми на острові Небувалія. Але найбільш вдалою роботою досі залишається мультиплікаційна адаптація Disney 1953 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фільм на популярному сервісі Netflix виявився провальним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини