Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Джейк Джилленхол стане шахраєм, плутом і... письменником
commentss НОВИНИ Всі новини

Джейк Джилленхол стане шахраєм, плутом і... письменником

Актор з "Горбатої гори" і "Післязавтра" зніметься в серіалі, який поки не отримав назву

25 серпня 2020, 04:38
Поділіться публікацією:

Американський актор, відомий за ролями у фільмах "Післязавтра" та "Горбата гора" Джейк Джилленхол погодився на участь в зйомках в багатосерійному проекті про письменника, який наживався за рахунок патологічної брехні і шахрайства. Про це повідомляє портал "Мультикіно" .

Джейк Джилленхол стане шахраєм, плутом і... письменником

Так, історія розповідає про невдалого письменника, а автором проекту і режисером стала Яніца Браво.

Поки у серіалу немає навіть робочої назви, але вже відомо, що саме Джилленхол зіграє головну роль. Основою серіалу виступить стаття, опублікована в The New Yorker в 2019 році. Меллорі всіляко шукав поблажливості серед оточення, лікував пухлини головного мозку, яких у нього не було, видавав себе за іншу людину, крав контент і видавав за свій твір.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голлівудський актор Джаред Лето зіграє культового художника Енді Уорхола.

Відомо, що фільм буде заснований на книзі Віктора Бокріса 1989 року "Уорхол: біографія", права на яку Літо придбав разом з співпродюсером Майклом Де Лукою. Сюжетну лінію і діалоги пропише Теренс Вінтер, номінований на "Оскар" за сценарій до фільму Мартіна Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт".






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини