Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney зніме другу частину фільму «Король Лев»
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney зніме другу частину фільму «Король Лев»

У приквелі «Короля Льва» розкажуть історію Муфаси

30 вересня 2020, 09:40
Поділіться публікацією:

Відома кінокомпанія Disney, яка перезапустить популярну комедію з Едді Мерфі, зніме приквел реалістичною анімаційної кінокартини "Король Лев". Таку інформацію надало видання Deadline.

Disney зніме другу частину фільму «Король Лев»

Відомо, що режисерувати новий проєкт буде Баррі Дженкінс, який отримав у 2017 році кінопремію "Оскар" в номінації "Кращий адаптований сценарій" за кінострічку "Місячне світло". Сценарій до нового "Короля Льва" напише Джефф Натансон, відомий такими роботами, як "Злови мене, якщо зможеш" і "Термінал". Подейкують, що в приквелі глядачам розкажуть історію життя Муфаси (батька Сімби).

Друга частина анімаційної картини буде створена за допомогою фотореалістичної технології, яку застосовувалася творці в першому фільмі. Про дату початку виробництва кінострічки не повідомляють.

Нагадаємо, що рімейк однойменного мультфільму 1994 року вийшов на великі екрани у 2019 році та зібрав у світовому прокаті понад 1,6 млрд доларів, ставши другим найкасовішим проєктом минулого року кіностудії Walt Disney Pictures.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пригодницький фентезі-фільм "Аладін" отримає продовження і режисерувати роботу знову буде Гай Річі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини