Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney перезапустить популярну комедію з Едді Мерфі
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney перезапустить популярну комедію з Едді Мерфі

Про дату виходу комедії поки не повідомляється

2 вересня 2020, 10:30
Поділіться публікацією:

Кінокомпанія Disney, яка заявила про перезапуск комедії 1989 року "Дорога, я зменшив дітей", вирішила оновити сценарій ще одного відомого фільму. Йдеться про фентезійну комедію "Особняк з привидами", головну роль в якій зіграв Едді Мерфі. Таку інформацію надало видання The Hollywood Reporter.

Disney перезапустить популярну комедію з Едді Мерфі

Інсайдер повідомляє, що сценарій нової кінострічки про будинок з привидами напише 40-річна сценаристка, актриса і комік Кеті Діпполд, відома такими роботами, як "Дочка і її мати", "Копи в спідницях" і "Шпигун". Але ось коли глядачі побачать оновлену версію комедії в Disney не говорять.

Нагадаємо, що американський фільм "Особняк з привидами" вийшов на екрани у 2003 році й при бюджеті в 90 млн доларів, зібрав у світовому прокаті понад 182 млн. У центрі сюжету опиняється сімейна пара, яка працює в ріелторській конторі. Разом зі своїми дітьми вони заїжджають в старовинний будинок, щоб оглянути його, але через погодні умови, змушені були залишитися в маєтку з ночівлею. З цього моменту в будинку і починаються відбувається  усілякі дивні речі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Disney вирішив позбутися від історичного бренду 20th Century Fox.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини