Головна Новини Дозвілля мода Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя

Прислухайтеся до порад стилістів, і ваш образ цієї осені буде неперевершений

23 жовтня 2020, 16:37 comments1813
Поділіться публікацією:

У всі часи моду на головні убори, як, втім, і на інший одяг, створювали знаменитості, які переймалися любов'ю до певного виду аксесуара. Наприклад, мода на "дербі" народилася після того, як Чарлі Чаплін з його казанком став відомий, а зухвалі берети стали популярні серед модниць після виходу фільму "Бонні і Клайд" в 1967 році. Берети серед представників сильної статі поширилися завдяки Семюелу Л. Джексону. І сьогодні, коли Джессіка Альба в хутряній вушанці або Селена Гомес у в'язаній об'ємної шапці з'являються на блакитних екранах, ми інстинктивно слідуємо заданій ними тенденції. Починаються перші осінні заморозки, а отже, головні убори знову набирають популярності. Щоб не помилитися з вибором цього аксесуара, зверніть увагу на поради від стилістів adme.ru.

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя

Кругле обличчя

Власницям круглого обличчя підійдуть капелюхи й шапки, що відкривають верхню частину обличчя, а також візуально витягають силует і врівноважують пропорції. Це шапки об'ємної в'язки, які можна "поставити", шапки з козирками й берети, які надягають на бік, м'які капелюхи з високою асиметричною тулією, шапки-вушанки, зав'язані назад.

Вам не підійдуть маленькі, занадто облягаючі, насунені на лоб моделі. Також не варто носити дербі, капелюшки-таблетки, бандани, капелюшки без полів на кшталт "клош".

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя - фото 2


Витягнуте лице

Дівчатам з витягнутим обличчям йтимуть класичні чоловічі капелюхи в стилі "трілбі", низькі кепки з коротким козирком, натягнуті на лоб і надіті асиметрично берети, широкополі капелюхи.

Якщо у вас видовжене обличчя, уникайте оголяти лоб і все те, що буде візуально витягати обличчя — високі капелюхи шапки, поставлені "півником", пілотки й папахи.

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя - фото 3


Трикутне обличчя

Дівчатам з трикутними особами пасувамуть асиметричні берети, необ'ємні шапки, шапки-вушанки з зав'язаними "вушками" — все те, що буде врівноважувати верхню і нижню частину обличчя.

Водночас уникайте тонких облягаючих головних уборів, і шапок з об'ємної в'язки.

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя - фото 4


Квадратне обличчя

Власницям квадратного пасуватимуть обличчя трикотажні шапки, максимально зсунуті назад і ті, що оголюють лоб, капелюхи з опущеними полями, які візуально згладжують вилиці, кепка середньої висоти й об'єму, надіта на бік, хутряна шапка з вухами, зав'язаними назад.

Уникайте крислатих капелюхів з прямими полями, низьких хутряних шапок типу "папаха" і будь-яких головних уборів з прямими кутами та низькою посадкою на лоб.

Вам пасує: як вибрати головний убір за формою обличчя - фото 5


Раніше "Коментарі" писали про базовий гардероб Осінь-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини