Головна Новини Дозвілля мода Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам

Які джинси чоловіки вважають найспокусливішими

2 листопада 2020, 14:37 comments2348
Поділіться публікацією:

Мода модою, а смаки чоловіків можуть значно відрізнятися.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам

Фото: lenta.ru

Джинси скіні

Ці джинси лідирують у званні "найспокусливіша модель". Тканина прилягає до ніжки максимально, напевно тому в народі їх прозвали "вузькачі". У них дівчина підкреслить свої ноги та сідниці. Їх можна поєднувати практично з будь-яким взуттям. Ви можете носити їх з взуттям на підборах і на низькому ходу.

Але, якщо ви хочете бути більш стильною, то підбирайте до такої моделі або туфлі човники, або кросівки. Не варто вибирати взуття, яке не  є актуальним. Так ви спростите образ.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 2

Джинси із завищеною талією

Так, так і ще раз, так! Саме завищена талія знову увійшла в моду кілька років назад і, схоже, залишиться з нами ще надовго. Комфортний варіант на кожен день, який дуже подобається чоловікам. Такі джинси допоможуть скорегувати фігуру і зробити її більш жіночною. А ваша талія буде виглядати просто чудово.

Дівчатам, які люблять комфорт, і хочуть за допомогою високої посадки зробити фігуру більш жіночною — слід звернути увагу на джинси МОМ.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 3

Рвані джинси

Такі джинси дозволять затримати увагу чоловіка, адже ця модель додає образу пікантності. Але є одне величезне "але". Стилісти наполягають на тому, що цей тренд застарів і "джинси з дірками" — це небезпечний вибір. Відмовтеся від джинсових моделей з вишивкою і намистинами, вони вже не актуальні. Як це виправити? Легко! Врятувати образ може знову ж модель МОМ, прямий крій, слоучі, де "рванка" буде доречною.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 4

Джинси із задньою блискавкою

Тренд йде, але чоловікам подобається. Вам потрібно приготуватися до того, що вам будуть обертатися услід постійно. Один нюанс — стежте за тим, щоб блискавка була міцною і не розходилася. А ще остерігайтеся жартівників, які захочуть смикнути за блискавку.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 5

Джинси з відкритою щиколоткою

Ось тут будь-який стиліст тільки підтримає такий вибір. Адже в тренді на сезон 2020-2021 — укорочені моделі. Збіг це, чи ні, але такі штани інтригують чоловіків, вигляд оголених кісточок стимулює їхню уяву.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 6

Джинси бойфренди

Здавалося б, хіба зручна для багатьох жінок модель може подобатися і чоловікам? Може. Особливо, якщо правильно підібрати правильний верх і взуття. Зупиніть свій вибір на легких блузах і ніжних светрах, взуйте туфлі на високих підборах, човники, черевики або легкі кросівки.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 7

Джинси з розрізами на сідницях

Страшний сон дизайнера, але подобається чоловікам. Ця модель підходить сміливим дівчатам, які люблять експериментувати та бути в центрі чоловічої уваги.

 Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам - фото 8

Нагадаємо, "Коментарі" писали про топ порад візажистів, як вибрати туш для вій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: uznayvse.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини