Головна Новини Дозвілля мода Соуси з McDonald's втілили в колекції кросівок Adidas
commentss НОВИНИ Всі новини

Соуси з McDonald's втілили в колекції кросівок Adidas

Mcdonald's та Adidas представили капсульну колекцію

19 червня 2020, 12:30 comments1355
Поділіться публікацією:

Популярна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's досі працює в карантинному режимі, але це не завадило компанії створити яскраву каллаборацію з всесвітньо відомим брендом Adidas.

Соуси з McDonald's втілили в колекції кросівок Adidas

Капсульна колекція була випущена в підтримку молодіжного турніру з баскетболу All-American Games (AAG), в рамках якого і співпрацюють бренди. В цьому році, через пандемію коронавірусу, турне було скасовано, але автори колекції таким чином вирішили підтримати дух молодих спортсменів.

Сама колекція отримала назву "Sauce Pack", а надихнули на її створення  фірмові соуси McDonald's. Колекція складається з чотирьох видів футболок і кросівок, а в рекламі знялися баскетболісти Джеймс Харден, Даміан Лиллард і Трейсі Макгрэди.

Соуси з McDonald's втілили в колекції кросівок Adidas - фото 2

Новинки будуть продаватися онлайн в Китаї, Японії, Малайзії, Гонконгу, Південній Кореї, Індонезії, Тайвані та Філіппінах, а також у деяких магазинах Adidas. Предмети з колаборації випущені обмеженим тиражем у 50 тис. примірників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що спортивний бренд Adidas випустив колекцію зхисних багаторазових масок для обличчя



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини